Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 07:16

Son Güncelleme :

17 Ekim 2023 - 8:06

173 Görüntülenme

Kula Kaymakamı Özdemir Kula Meslek Yüksek Okulunu Ziyaret Etti

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti.

Kaymakam Özdemir kampüsümüzün fiziki özellikleri, biten ve devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları, bölümler, etkinlikler ve öğrencilerimiz hakkında bilgiler alırken, Kaymakamlık ve üniversite bünyesinde yapılabilecek işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir yaptığı açıklamada “Meslek Yüksek Okulumuzda yapılan yatırımları inceledik, üniversitemizi çalışma sürecimizde daha da geliştirerek iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız Okul Müdürümüz Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı ile görüşmelerimiz ilerleyen süreçlerde devam edecek” dedi.

Kula Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Kaymakam Ahmet Ömer Özdemir’e ilgisinden, güler yüzünden ve hoş sohbetinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Çamlı Kaymakam Özdemir’e Kula Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarının kendi alanları çerçevesinde Kula’yı ele aldıkları ve benim de editörlüğünü yaptığım “Kula’nın Sosyo-Ekonomik Yapısının Akademik Perspektiften Araştırılması” adlı kitaplarından hediye etti.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı