19 Mayıs, Kula’da Törenlerle Kutlandı « Kula Haberleri

28 Mart 2024 - 13:47

19 Mayıs, Kula’da Törenlerle Kutlandı

19 Mayıs, Kula’da Törenlerle Kutlandı
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2022 - 10:09

56 Görüntülenme

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kula’da da törenlerle kutlandı.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülrahmet Özgan tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.  Daha sonra Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa geçildi. Kutlama törenlerine Kaymakam Kemal Duru, İlçe Jandarma Komutanı Üstg. Nurettin Yarımçam, Belediye Başkan Vekili Nejat Gülmez, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülrahmet Özgan, siyasi parti temsilcileri,  daire amirleri, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve Kula halkı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan salon programı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bayram kutlama mesajının okunması, Kula Kaymakamı Kemal Duru’nun günün anlam ve önemini belirten hitabı, Gençliğe hitabe, Gençliğin Ata’ya cevabı, günün anlam ve önemine uygun şiirlerin okunması, jimnastik gösterileri ile devam eden program izleyenlerin takdirini topladı. Programda, Kula Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi sakini özel öğrencilerin sergilediği skeç ve çeşitli gösteriler programa renk kattı. Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin halk oyunu ve resim gösterileri ise protokol ve vatandaşlardan büyük alkış topladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları nedeniyle ilçede düzenlenen gençlik haftası etkinliklerinde spor müsabakaları yarışmalarında dereceye giren okul öğrencilerine ödüllerini Kaymakam Kemal Duru, Belediye Başkan Vekili Nejat Gülmez ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülrahmet Özgan  takdim etti.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı