Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:28

Son Güncelleme :

19 Eylül 2023 - 14:47

137 Görüntülenme

Çamlı Yeni Atanan Kaymakam Özdemir’i Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kula’ya yeni atanan Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir’i Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Sekreteri Hasan Ali Şahin ziyaret etti.

Ziyarette üniversite hakkında bilgiler veren  Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı yüksekokulun ilerleyen yıllarda daha iyi noktalara geleceğini bu yılda öğrencilerin sıkıntısı olan konaklama probleminden bahsetti. Öğrencilerimizin en büyük problemi bu yıl için konaklama inşallah bu yıl inşaatı başlayan yurt bir an önce biter öğrencilerimiz konaklama sıkıntısı çok büyük malum ev kiraları tüm ülkede olduğu gibi Kula’da da yüksek seviyelerde yurt inşaatımız devam etmekte inşallah bir an önce biter ve öğrencilerimiz bu sıkıntıdan kurtulur” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı ve Kula Meslek Yüksekokulu Sekreteri Hasan Ali Şahin’de teşekkürlerini iletti.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı