Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:46

Son Güncelleme :

24 Ağustos 2023 - 7:32

215 Görüntülenme

Arsin Kaymakamı Özdemir Kula Kaymakamlığına Atandı

Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz Iğdır Tuzluca Kaymakamı Oldu

Atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri belirlendi.

255 kaymakamın ataması gerçekleştirildi. Ankara’da 6 vali yardımcısı ve 9 kaymakam, İstanbul’da 6 vali yardımcısı ve 14 kaymakam, İzmir’de 5 vali yardımcısı ve 5 kaymakamın ataması yapıldı.

Kararmame ile Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz Iğdır Tuzluca Kaymakamlığına atanırken Kula Kaymakamlığına Trabzon Arsin kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir atandı.

Kula Kaymakamlığına atanan Ömer Ahmet Özdemir Kimdir?

Kaymakam Ömer Ahmet ÖZDEMİR 24.05.1992’de Kayseri doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Yozgat’ta tamamlayan ÖZDEMİR, liseyi Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nde okudu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 2015 yılında mezun oldu.

2016 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 24 Temmuz 2017 tarihinde Yozgat Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Yozgat’ta il merkezi, Çanakkale-Eceabat’ta ve Konya-Ereğli’de refiklik stajlarını tamamlayarak yaklaşık sekiz ay Kastamonu-Daday ilçesinde kaymakam vekilliği yaptı. Mülkiye Başmüfettişi refakatinde teftiş stajını Ankara’da Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında tamamladıktan sonra yurtdışı stajı kapsamında sekiz ay süreyle İngiltere’de The University of Sheffield’da İngilizce dil eğitimi aldı. Bu süre zarfında İngiliz kamu yönetimi ve sağlık sistemi üzerine çalışmalarda bulunan Ömer Ahmet ÖZDEMİR evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

 

 

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı