Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:16

Son Güncelleme :

18 Ağustos 2023 - 6:54

320 Görüntülenme

Gizemli Ölüm
Boyun Kısmında Kesik Olan Şahıs Araç İçerisinde Ölü Bulundu

Olay, saat 17.00 sıralarında Başıbüyük Mahallesi’nde meydana geldi. Tarlanın içinde bulunan bir ağaca çarpmış olan 45 ZR 777 plakalı araç içinde bir şahsın hareketsiz şekilde olduğunu gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil’e bildirdi. İhbar Üzerine Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi.
Olay yerine sağlık, jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, kapıları kilitli olan araç camını kırarak içerideki hareketsiz halde duran şahsa müdahale etmek istedi. Ancak yapılan kontrollerde, araç şoför koltuğunda oturan şahsın boyun kısmında kesik olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.
Jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede hayatını kaybeden şahsın 46 yaşındaki Salihlili İş Adamı Erhan Yalçınkaya olduğunu tespit etti. Ayrıca, araç içinde yeni alınmış ve kılıfından yeni çıkarılmış bir bıçak bulundu. Şahsın cansız bedeni ön otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Olayın ayrıntıları hala araştırılıyor ve ilgili makamlar tarafından soruşturma yürütülüyor. Araçtan çıkardığı bıçak üzerinde yapılan incelemeler devam ediyor olayı belirlemek için çalışmalar sürdürüyor.
Olay, Başıbüyük Mahallesi sakinlerini ve çevredeki insanları şok etti. Olaydan sonra bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve halk, şüpheli bir durumdan anında 112 bildirimleri konusunda uyarıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı