Kula Haberleri

22 Ekim 2024 - 08:03

Son Güncelleme :

24 Temmuz 2023 - 14:40

260 Görüntülenme

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilciği dernek üyeleri ve Kula’da yayın hayatını devam ettiren gazeteciler ile bir araya gelerek 24 Temmuz basın bayramında bir araya gelerek Basının sorunları ile ilgili fikir alış verişinde bulundular

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Alaettin Yakın yaptığı açıklamada “24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün tüketimi ile toplumun şeffaf haberlere erişmenin ilk adımı atılmıştır. Her yıl Gazeteciler ve Basın Bayramı ile birlikte “Basından Sansürün Kaldırılışının” yıldönümü olarak kutlanmaktadır.
Toplumumuzda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmek, basınımızın temel görevidir. Gazeteciler, bu önemli misyonu üstlenirken ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır.
Kamu yönetimi ve vatandaşlarımız arasındaki açıklamalarda önemli bir görev üstlenen basınımız, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olarak hareket etmektedir. Bu nedenle, onların doğru bilgilendirilmesi ve haber alınmasının en iyi şekilde gerçekleşmesi için basın mensuplarının yapacağı faaliyet büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Basın Bayramını Kutluyorum” dedi.

Kutlama programına Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Alaettin Yakın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği onursal başkanı Hikmet Sepet, Anadolu Ajansı Kula Muhabiri Kamil Altıparmak, Kula Belediyesi Kültür Müdürü Yeliz Ay Hırka, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Üyesi Harun Kayrakçı, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği üyesi Mehmet Aktürk ve Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Üyesi Uğur Kulaşen katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı