Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 06:10

Son Güncelleme :

21 Temmuz 2023 - 16:13

214 Görüntülenme

Kasırga; “120 Milyon Liralık Yatırımın Ne Derece Büyük ve Kula’ya Faydalı Olacağını Gördük”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Kasırga “Kula’nın devam eden içme suyu sıkıntılarının giderilmesi için yapılan çalışmaları Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydıner, Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok ve Kula İlçe Şefi Tuğba Ural ile yerinde incelemelerde bulunduk.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Kasırga, yaptığı açıklamada Kula’nın içme suyu sorunun çözülmesi için yapılan yatırımı değerlendirerek; “Şu anda Kula’da susuzluk hat safhada, vatandaşlarımızın yaşanan su kesintilerden şikayetleri var. Buradaki içme suyu yatırımını ve yapılan tesisin ne derece büyük ve Kula’ya faydalı olacağını gördük. 120 Milyon TL. yatırım bedelli 18 Km lik içme suyu terfi hattının sonuna gelindiğini gördük.

Aldığımız bilgiler ve açıklamalarda da bu işin Temmuz ayı sonunda sonuçlanacağı ve Kula’nın yeterli içme suyuna kavuşacağı ifade edildi. Biz de Kula halkının diline tercüman olarak inşallah daha fazla gecikmeden en geç ağustos ayının ilk haftasında Kula’mızın bol suya kavuşmasını temenni ediyorum. Emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e, Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a, MASKİ Genel Müdürüne ve MASKİ yetkililerine ve çalışanlara teşekkür ederim” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı