Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 03:36

Son Güncelleme :

19 Temmuz 2023 - 9:06

529 Görüntülenme

Tunçcan Yeniden Adaylığını Açıkladı

Kula Avcılar ve Atıcılar Derneğinin 25 Haziranda yapılan seçimleri iptal olmasıyla yeniden seçim kararı alındı. 23 Temmuz’da yeniden yapılacak olan seçimde yeniden Başkanlık adaylığını açıklayan Ahmet Tunçcan çok daha güçlü şekilde seçimlere gireceklerini söyledi.

Tunçcan açıklamasında “Yapılacak olan avcılar ve atıcılar seçimlerinde, daha önce rakip olarak birlikte seçime girmiş olduğum Kamil Toprak ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda ikimiz birleşmeye gitmişizdir. Daha güçlü bir yönetim oluşturarak, daha iyi hizmet vermek amacıyla bir yola çıktık. Aldığımız karar hayırlı olsun” Dedi.

Kula Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkan Adayı Ahmet Tunçcan seçimi kazanarak yapacak olduğu vaatleri söyledi. Tunçcan “Kulübümüz haftanın 7 günü boyunca açık olacaktır, Her bir üye ile birebir ilgilenileceğiz, Kulübümüze yeni üyeler kazandıracağız ve ailemizi büyüteceğiz, Atış yarışmaları düzenleyeceğiz, Avcılarımıza sahip çıkacağız, Tüm gelir gider taplomuzu şeffaf bir şekilde kamuoyunda paylaşacağız, Ağaçlandırma ve aşı zamanında aşılama gerçekleştireceğiz, Domuz avına öncelik verip destek alarak her hafta bir bölgede toplu grup avı düzenleyeceğiz, Belge almak isteyenleri daha hızlı bir şekilde belgelerini
almalarına yardımcı olacağız, Kulübümüzün gelirini artırarak avcılarımıza geri dönüş sağlayacağız, Kış ayları döneminde soğuk havalarda özellikle yemleme yapacağız, Balıkçılığa önem vereceğiz ve takibini yapacağız, Yılda bir kere tüm avcılarılar bir araya toplayıp Kula Avcılar ve atıcılar şenliği adı altında ilk Senliğimizi biz başlatacağız” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı