Kula Haberleri

19 Nisan 2024 - 05:56

Son Güncelleme :

03 Haziran 2023 - 10:47

117 Görüntülenme

KADEM Manisa İl Temsilciliği Kula’ya kültür turu düzenledi
KADEM Manisa İl Temsilciliği Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile “Anne Kız Kampı etkinliği kapsamında Kula ’ya kültür turu düzenledi
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve eşi Emine Tosun KADEM Manisa İl Temsilciğinin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.
KADEM Manisa İl Temsilciliği 2018 yılından bu yana Manisa’da faaliyetlerini sürdürüyor. KADEM Manisa Kurucu Başkanı Uzm. Dr. Ümit ATMAN çeşitli etkinliklerle bir araya gelerek toplum içerisindeki yerinin önemli bir seviyeye gelen kadınlarda farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.
Sabah kahvaltısında kendilerine eşlik eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve eşi Emine Tosun’a teşekkür eden Uzm.Dr. Ümit ATMAN, Başkan Tosun ve esinin katılımından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.
Uzm.Dr. Atman yaptığı konuşmada, “Son yıllarda toplumsal hayatta kadının varlığı ciddi bir artış gösterdi ve bu konudaki farkındalık önemli ölçüde arttı. Yasal olarak da kadınlar lehine adımlar atılarak problemlerine yönelik çözümler getirilmeye çalışılıyor. Bunlar biz kadınlar açısından önemli kazanımlar. Pek çok alanda dışlanan adeta görmezden gelinen kadınlarımız, bugün hayatın her alanında aktif rol alarak uluslararası başarılara imza atabiliyor. diye konuştu.
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kültür turunun spor ile birleştirilerek Kula İlçesinin seçilmesi bizleri memnun etmiştir. Kula’da yapılan önemli yatırımlardan birisi olan Gençlik Kampının bu tür faaliyetlere ev sahipliği yapması bizleri ayrıca memnun etmektedir. Bu yatırımları Kula’ya kazandıran değerli ağabeyimiz, büyüğümüz AK Parti İzmir Milletvekili Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum. Kula çok önemli bir destinasyon. Burada zaman duruyor ve insan kendisini başka bir dünyada buluyor. Coğrafyası, tarihi, Yunus Emre ve hocası Tabduk Emre türbesi, tarihi sokakları ve konaklarıyla bambaşka bir yapıya sahip. Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO sertifikalı Jeoparkınada ev sahipliği yapan Kula’da inşallah güzel zaman geçirirsiniz.” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı