Kula Haberleri

20 Nisan 2024 - 02:55

Son Güncelleme :

24 Mayıs 2023 - 8:19

135 Görüntülenme

Millet İttifakı İlçe Başkanları Denge Gazetesini Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, İyi Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt, Saadet Partisi Kula İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Yağcı ve Gelecek Partisi Kula İlçe Başkanı Okan Camcı Ege Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın’ı ziyaret etti.
Ziyarette başkanlar 1. Turda yaptıkları çalışmaları ve 2. Turda yapacak oldukları çalışmaları anlatırken 1. Turda alınan oyları değerlendirdiler. Kula merkez mahalleleri ve diğer mahallelerde yapılacak olan çalışmaları da değerlendiren başkanlar mahalle mahalle kapı kapı gezerek yapılacak çalışmaları anlatacaklarını söylediler.
Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga yaptığı açıklamada “Bugün Kula’da yayın hayatını devam ettiren Denge Gazetesini ziyarette bulunduk, bu ziyaret kapsamında ittifak olduğumuz parti başkaları ile birlikte 2. Turda yapılacak çalışmaları değerlendirdik, mahallelerdeki tüm seçmenlerimizi gezerek tanıdığımız ya da tanımadığımız herkesi sandığa gitmeleri ve desteklerini vermeleri gerektiğini anlatacağız, sandığa gitmenin ne kadar önemli olduğu bir seçim geçireceğiz, bu yüzden tüm seçmenlerimiz sandık başına gidip oylarını kullanmalı, bizlerin ziyaretini kabul eden Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın’a teşekkür ediyorum” dedi.
Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ziyarette bulunan başkanlara çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, İyi Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt, Saadet Partisi Kula İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Yağcı, Gelecek Partisi Kula İlçe Başkanı Okan Camcı, Medya 45 İnternet haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Hikmet Sepet ve Ege Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı