Kula Haberleri

18 Nisan 2024 - 21:58

Son Güncelleme :

19 Mayıs 2023 - 9:31

107 Görüntülenme

19 Mayıs’ın 104. Yılı Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Kula’da yapıldı. Kutlama programı ilk olacak Kent Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenklerin sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlarken çelenk programı sonrasında kutlama programı Kula Kapalı Spor Salonunda devam etti.

Spor Salonunda ki program Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlarken Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun mesajının okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz yaparken konuşmanın ardından Yaren ekibinin gösterisi yapıldı, gösterinin ardından Atatürk’ün gençliğe hitabesi ve Gençliğin Atatürk’e cevabı okundu, öğrencilerin hazırlamış olduğu programda müzik dinletisi, şiirlerin okunması, Kula Belediyesi Spor Kulübü jimnastik Ekibinin ve folklor ekibinin gösterileri, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece yapan öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program son buldu.

Kutlama programına Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, daire amirleri, kamu kurum müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı