İmamoğlu Kula’da Seçim Bürosu Açılışına Katıldı « Kula Haberleri

27 Temmuz 2024 - 02:30

İmamoğlu Kula’da Seçim Bürosu Açılışına Katıldı

İmamoğlu Kula’da Seçim Bürosu Açılışına Katıldı
Son Güncelleme :

29 Nisan 2023 - 20:53

288 Görüntülenme

İmamoğlu Kula’da Seçim Bürosu Açılışına Katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kula Gökçeören mahallesinde Elif anneye verdiği sözü tutarak Elif anne ile beraber akşam yemeği yediler.

Gökçeören’li Elif annenin Ekrem İmamoğlu’u arayarak “Keşke Seni Doğuran anne ben olsaydım, seni görmeyi çok istiyorum” demesiyle Ekrem İmamoğlu’nda İstanbul’dan gelerek Elif anneyi ziyaret etti ve onunla beraber evinde akşam yemeği yediler.

Ekrem İmamoğlu Gökçeören ziyareti sonrasında Kula’da seçim bürosu açılışına katılarak Kula halkına seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Kula’da coşkulu büyük bir kalabalık karşılarken İmamoğlu Kula halkından destek istedi. İmamoğlu konuşmasında “Sevgili Kula’lılar Siyasette rakibe düşman denilmez denilemez, siyasette sadece ve sadece rakip olunur, ben bunlara karşı kaybetmedim kaybetmeyeceğim de sevgili Kulalı kardeşlerim siyaseti düşmanlık gibi bakanlara 14 Mayıs’ta cevapları vereceğiz, tüm bu saçmalıklara en güzel cevabı Kula halkı 14 Mayıs ta verecek, bunların artık kendilerinden başka hiçbir düşünceleri yok, Yeni bir dönemi başlatacağız, bu dönemin özellerinden biraz bahsedeyim. Şunu öncelikle belirtmek istiyorum; Millet İttifakı hiçbir ayrım yapmaksızın bu memlekete hizmet etmenin adıdır. Millet İttifakı memleketin ihmal edilmiş hangi sorunu varsa o sorunları çözecek bir ittifaktır. Millet ittifakı bu gün hep birlikte mücadele ettiğimiz yoksulluğun ekonomik sıkıntıların tarımdaki bozuklukların üretimdeki sıkıntıların her birisine çözüm olacak adrestir.” diye konuştu.

Seçim bürosu açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Adayı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Adayı Bekir Başevirgen, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, Cumhuriyet Halk Partisi Kula Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı