Kula Haberleri

19 Nisan 2024 - 14:27

Son Güncelleme :

14 Nisan 2023 - 8:42

140 Görüntülenme

AK Parti İzmir adayları tanıtım töreni yapıldı

AK Parti İzmir’in milletvekili adayları, Balçova’da düzenlenen törenle İzmirlilere tanıtıldı.

İzmir Havaalanından aday tanıtım törenin yapılacağı alana, yerli ve milli otomobil TOGG ile hareket eden Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ilgi odağı oldu.

Bakan Kasapoğlu, TOGG sürücü koltuğuna oturarak aracı kullandı. Tören alanında TOGG’a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, otomobili inceleyerek bol bol fotoğraf çektirdiler.

Havaalanı çıkışında karşılanan Bakan Kasapoğlu’na Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, TOGG otomobilinin Kula Grisi işlenmiş bambu iplikten el dokuması halı hediye etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Bakan Kasapoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Aday tanıtım töreninde konuşan Başkan Kasapoğlu, “Milli mücadelenin sembol şehri; gençliğin, sanayini, alın terinin sembol şehri olarak İzmir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni dönem başkanlığına en güçlü şekilde ‘Evet’ diyecek. 14 Mayıs’ta da hizmet çıtamızı yükseltmek adına Cumhur İttifakı’nı rekor oyla iş başına getirecek” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise “40 bin insanımızı şehit eden, birçok istikrarsızlığa sebebiyet veren terör örgütü elebaşları, Millet İttifakı’na olan desteklerini ifade ediyorlar. 7’li koalisyon içinden, Cumhurbaşkanı adayı ya da yetkililerinden ‘Siz kimsiniz? Biz burada bir siyasi mücadele yapıyoruz. Sizin açıklama yapmaya hakkınız yok. Kandil’i başınıza yıkarız’ lafını duydunuz mu” diye sordu.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı