Kula Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun oldu « Kula Haberleri

20 Nisan 2024 - 02:25

Kula Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun oldu

Kula Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun oldu
Son Güncelleme :

12 Ocak 2024 - 6:29

123 Görüntülenme

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamayla Manisa’nın ilçelerindeki belediye başkan adayları açıklandı.
Yapılan açıklamaya göre Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ve Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan oldu.
Kula İlçesinin mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise adaylığının açıklanmasını, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Ali Uçak ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah savaş ile toplantı esnasında öğrendi.
Toplantı sonrasında basın açıklaması yapan Başkan Tosun, “Bugün bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek üç ayların ve Regaip Kandilinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, Kulalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam alemin kandilini tebrik ediyorum.
Rahmet ve bereketin üzerimize sağanak gibi yağdığı böylesine güzel bir günde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile yeniden Cumhur İttifakı’mızın ortak adayı olarak bugün itibariyle Kula Belediye Başkan Adayı gösterilmiş bulunmaktayım.
Bundan 10 yıl önce;
İlk kez Kula Belediye Başkanlığı için aday olduğumda; Kula’da doğmuş, Kula’da yaşamış, buradan ekmek yemiş, burada çoluk çocuğa karışmış genç ama siyaseten tecrübeli bir kardeşinizdim.
Değerli hemşehrilerim; göreve ilk geldiğimizde yapılması hayal diye bahsedilen birçok proje hizmete girmiş ve tamamlanmış birçok projede yapım aşamasındadır. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bizler ilçemizin ihtiyaçlarını, halkımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz. Herkesi kucaklayan hizmet anlayışımıza bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet kervanımıza daha nice eserler kazandıracak projelerimizin de hazır olduğunu açıkça ifade ediyorum.
2 dönemdir Kula Belediye Başkanlığı görevimizi layıkı ile yaptık. Partimizin Üretken Belediyecilik anlayışıyla Kula’mıza sayısız eser ve hizmet kazandırdık. Bugün ve bugünden sonra da Cumhur İttifakı’na yakışan bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı aynı azim ve gayretle en iyi şekilde sürdüreceğiz.
Bizleri yeniden bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere; Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman’a, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, MHP Genel Başkan Yardımcılarımıza, Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay’a, MYK Üyemiz Sayın Ali Uçak’a, Genel Merkezimizin tüm değerli yöneticilerine, Cumhur İttifakı Manisa Milletvekillerimize, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti il, ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatlarımıza ve bütün vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Birlikte yol yürümekten onur duyduğum ve Cumhur İttifakı ortak adayı olarak Genel Merkezimiz tarafından yeniden adaylığı açıklanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e, Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya, Sarıgöl Belediye Başkanımız Necati Selçuk’a, Selendi Belediye Başkanımız Nurullah Savaş’a, Alaşehir Belediye Başkan Adayımız olarak açıklanan Necdet Türk ve Turgutlu Belediye Başkan Adayımız Yunus Oğan’a başarılar diliyorum.

Sizlerin duaları, sevgisi ve desteğiyle üreteceğiz, çalışacağız, güçlenerek yeniden güzel ilçemiz Kula’ya ve kadirşinas Kula halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.” İfadesini kullandı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı