İHRACAT ŞAMPİYONU KULA MYO’DA ÖGRENCİLERLE BULUŞTU « Kula Haberleri

25 Ekim 2025 - 01:11

İHRACAT ŞAMPİYONU KULA MYO’DA ÖGRENCİLERLE BULUŞTU

Son Güncelleme :

21 Ekim 2025 - 20:29

109 Görüntülenme
İHRACAT ŞAMPİYONU KULA MYO’DA ÖGRENCİLERLE BULUŞTU

İHRACAT ŞAMPİYONU KULA MYO’DA ÖGRENCİLERLE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu, özel sektör temsilcilerini ve alanında öncü isimleri öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, ülkemizin en fazla ihracat yapan ikinci sektörü olan kimya sektöründe, kimyasal gübre ihracatında öncü kuruluşlardan NEUFARM Kimya firmasının yönetim ekibi Kula MYO’da ağırlandı.

Gerçekleştirilen söyleşide, Neufarm Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güven, kimya sektörünün ihracattaki stratejik önemi, üretim süreçlerinde sürdürülebilirlik uygulamaları ve yenilikçi teknolojiler hakkında kapsamlı bilgiler paylaştı. Öğrencilerle samimi bir ortamda gerçekleşen programda, kariyer planlaması, girişimcilik ve sektördeki fırsatlar üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildi.

Program akışı dışında, daveti kırmayarak öğrencilerle buluşan Yüksek Kimya Mühendisi, EGİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve İtalya Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Güven, kimya alanındaki uluslararası deneyimlerini paylaşarak öğrencilere kariyer yolculuklarında ilham verdi.

Etkinliğe Kula MYO akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katılım sağladı. Program sonunda, katkılarından dolayı Mehmet Güven ve Aslı Güven’e teşekkür edilerek belge takdiminde bulunuldu. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Reklam Alanı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı
Reklam Alanı