BAŞKAN ACAR ÜNLÜ, GAZETECİLERİ AĞIRLADI « Kula Haberleri

8 Eylül 2024 - 02:34

BAŞKAN ACAR ÜNLÜ, GAZETECİLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN ACAR ÜNLÜ, GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2024 - 8:27

88 Görüntülenme

BAŞKAN ACAR ÜNLÜ, GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve yerel gazetecileri makamında kabul etti.
Ziyarette yerel basının sorunları konuşulurken Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, yeniden düzenlenen Basın İlan Yasası ve son çıkan kamuda tasarruf tedbirleriyle yerel basının ekonomik anlamda zor günler yaşadığını belirtti. Karaca bu zor günlerin aşılması için yoğun bir caba harcıyoruz inşallah bu zor dönemleri de atlatacağımızı umuyorum.
Marmaris’i sık sık ziyaret ettiklerini de söyleyen Genel Başkan Yılmaz Karaca, Marmaris Belediyesi’nin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de yerel basının önemine vurgu yaparken, basın mensuplarının eleştirirken de basın meslek kurallarına uygun hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Ünlü Basın bizlerin gözü kulağıdır, Marmaris Belediyesi olarak dün olduğu gibi bundan sonrada Yerel basınımızın yanında olmaya devam edeceğiz dedi.

Ziyarette Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlüye, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca günün anısına plaket taktim etti.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı