Kula Haberleri

18 Ekim 2024 - 07:34

Son Güncelleme :

18 Temmuz 2024 - 9:14

165 Görüntülenme

Vali Ünlü Kula’da İncelemelerde Bulundu

Manisa Valisi Enver Ünlü Kula’yı ziyaret etti. Vali Enver Ünlü ziyareti kapsamında Kula’da incelemelerde bulundu.
Vali ünlü Kula ziyaretinde ilk olarak Kula Peri Bacalarını ziyaret ederek beraberindeki Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ve Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz ile incelemelerde bulunarak Peri Bacaları hakkında bilgeler aldı. Peri Bacaları ziyareti sonrasında Çakırça da bulunan Bazalt sütünlarını da ziyaret eden Vali Ünlü yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi. Sonrasında Kula Şehitlioğlu mahallesinde bulunan domates serasını da inceleyen Vali Ünlü domates hasadı yaptı.
Kula merkezde bulunan geçtiğimiz dönemlerde restore edilen konakları da ziyaret eden Manisa Valisi Enver Ünlü Beyler Evi ziyaretinde genç çiftlerin nikah törenine katılarak mutluluklarına ortak oldu. Vali Ünlü, Halil Aydoğdu ve Handan Durgut çiftine ömür boyu mutluklar diledi.
2019 yılında şehit olan Uzman Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili’nin ailesini de ziyaret eden Manisa Valisi Enver Ünlü ailenin her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek şehit ailesi ile bir süre sohbet etti.
Vali Ünlü ziyaretleri Kula ziyaretleri kapsamında son olarak Sandal mahallesinde vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi.
Manisa Valisi Enver Ünlü’nün Kula ziyaretine Manisa Vali Yardımcısı Erhan Günay, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Manisa Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, meclis üyeleri ve Kula’da görev yapan kamu kurum müdürleri katıldı.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı