Sal. Şub 3rd, 2026

Kula Haberleri

Haber Portalı

Bugünün Küçükleri, Yarının Büyükleri Olan Öğrenciler, Makam Koltuklarına Oturdular

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler kısa süre makam koltuklarında oturdular.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 4. Sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Hilal Candan’a, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir’den temsili olarak koltuğunu devraldı.

23 Nisan Kaymakamı Candan kısa süreli de olsa Kaymakam koltuğuna oturmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadı.

Etkinlikler Belediye Başkanlığı Makamında da devam etti.  Başkan Hikmet Dönmez’in koltuğunu bir süreliğine 4. Sınıf 10 Yaşındaki Ege Kaan Erkaya bıraktı. Minik başkan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Öğrenciler daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 4. Sınıf Öğrencisi 10 Yaşındaki Berat Berata, Emniyet Amirliğine 4. Sınıf Öğrencisi 10 Yaşındaki Ali Özgür Sünbül, İlçe Jandarma Komutanlığı koltuğuna 4. Sınıf Öğrencisi  10 Yaşındaki Evra Bulut, Kula Devlet Hastanesi Baş Hekimlik makamına 4. Sınıf Öğrencisi 10 Yaşındaki Hafize Ceylin Gülmez kısa süreliğine makam koltuklarına oturdular.

 


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved.