2. TUR OĞAN VE ADAYLAR « Kula Haberleri

19 Nisan 2024 - 14:22

2. TUR OĞAN VE ADAYLAR

2. TUR OĞAN VE ADAYLAR
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2023 - 7:54

140 Görüntülenme

Evet seçim 2. tura kaldı. Çelik gibi sinirlere sahip olan, terörle hiçbir bağının olmadığını halka en iyi anlatan 2. turu alır. Her iki tarafın da oylarını koruması muhtemel. Peki geriye ne kalıyor, Sayın Ogan’in aldığı oylar. Sayın Ogan’na ne gibi teklifler gider bilemem.

Ama bildiğim bir şey var, sayın Oğan seçime günler kala çıkıp, ey yüce milletim; ” Bana vermiş olduğunuz oylar için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ve şunu iyi bilin ki, kimsenin oyunu nereye atacağı hakkında hiçbir tarafı belli etmeyeceğim. Kim gönlünden hangi adayı geçiriyorsa oyunu oraya atsın.” Derse muhtemelen gelecekteki siyasi yerini yüksek zirvelere taşır.

Ammaaa iki bakanlığa veya cumhurbaşkanlığı yardımcılığına evet derse onun siyasi geleceği de bitmiş olur.

Artık seçim kazanmanın yolu vaatlerden geçmiyor. Kampanya boyunca az hata yapan kazanıyor. Mesela MHP hiçbir vaatte bulunmadı ama beklenenin üzerinde oy aldı. Davutoğlu ve Babacan’i hiç söylemeye gerek yok. Sayın İnce 2 dans etti ve gençlerle iyi diyologa girdi. Ama sonunda o da genlerin yani Z kusaginin hüsranina uğradı.

PEKİ NE OLACAK ŞİMDİ

SEÇİMİ KİM KAZANIR?

Bunu şimdiye kadar seçim sürecini izleyen birisi olarak az çok biliyorum. Nazil kazanacaklarını partiler de biliyor. Az hata yapan kazanır. Ama bazı olaylar sizi istemeden hata yapmaya yönelik olursa yapacak bir şey kalmaz.  Son iki hafta her günü özellikle iyi takip edelim. Bakalım neler göreceğiz.

Umarım barış ve huzur içinde bu seçimler tamamlanir. Seçimin hayırlara  vesile olması dileğiyle.

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı